Landschapsfotografie in zeeland

De laatste dagen van het oude jaar was ik te vinden op het strand in Zeeland. Persoonlijk vind ik dat een van de mooiste gebieden voor fotografie. Het strand daar is erg divers en behoorlijk breed op sommige plekken. Iets wat je niet overal ziet. Dichter bij huis (Harderwijk) zijn er ook wel strandjes maar lang niet met zoveel mogelijkheden en diversiteit als in Zeeland. De eerste dag was er een behoorlijke wind en amper contrast in de lucht. Hierdoor moest ik kijken naar de vormen en lijnen van het strand terwijl ik bijna omvergeblazen werd door de harde wind. Even uitwaaien kan je het wel noemen! Gelukkig had ik een hotel geboekt vlak bij het strand waardoor ik de volgende dag bij zonsopkomst zo weer het strand kon opwandelen. Al op de kamer zag ik dat de lucht mooi zou kleuren. Het ontbijt was net op en direct daarna naar het strand gegaan. De kleuren waren prachtig en een warm welkom na een lange tijd van grijs weer. Ik denk dat het geheel ongeveer een half uur duurde waar ik enorm van heb genoten! Hieronder de foto’s van dit uitstapje.

Filters in landschapsfotografie

Klik op de foto om de galerij met foto’s van zeeland te openen

Wil je tijdens een workshop alles leren over landschaps fotografie?

Neem gerust contact op!

Wat voor apparatuur gebruik ik voor landschapsfotografie? Lees het in deze blog

workshops

Herfst op de Veluwe

Prints

Duinlandschap