fine art prints

Landschapsfotografie betekent voor mij veel meer dan alleen een camera bedienen. Ik kan er mijn gevoel in kwijt en tijden bezig zijn met het maken van de perfecte foto. Vooraf onderzoek ik diverse locaties, om te kijken bij welk weerstype de locatie het beste tot zijn recht komt. Of het nu ’s ochtends vroeg in het bos is, of ‘s nachts in de bergen, fotografie is hierdoor iedere keer een nieuw avontuur.

De aandacht en passie die ik heb in het maken van een foto neem ik mee in het afdrukproces. Om de uitgeprinte foto goed tot zijn recht te laten komen is het kiezen van de juiste papiersoort erg belangrijk voor mij. Hierdoor komt iedere foto er net iets anders uit te zien. Een door mij geleverde foto krijgt een certificaat van echtheid meegeleverd en wordt gelimiteerd afgedrukt. Zo blijft de foto uniek! Voor het afdrukken werk ik samen met een professionele print studio.

Wil jij één van de onderstaande foto’s bestellen? Klik dan op de foto van je keuze. Heb je elders van mij een foto gezien die niet hieronder staat, maar waarvan je toch een afdruk wilt hebben? Neem hierover gerust contact met mij op.