Workshops

Mijn passie wil ik niet alleen voor mijzelf houden, ik help graag mensen verder in de fotografie. Of het nu gaat om een basiscursus of een specifieke vraag, ik help je graag. Een cursus kan op locatie zijn, maar ook in een café of bij je thuis. Ik stem alles af op jouw persoonlijk niveau zodat u altijd met meer kennis de volgende foto maakt. Ik geef workshops landschapsfotografie in groepen maar ook individueel kunnen we aan de slag. Wil je graag wat leren over filters of juist een vraag over beeldbewerking? Ook dat kan!

Dus wil jij verder komen met je fotografie? Stuur mij dan een berichtje want ik wil jouw vertellen en laten zien hoe mijn foto’s tot leven komen!

Liever online leren?

KLIK HIER voor een online basiscurus

KLIK HIER voor een online curus landschapsfotografie

KLIK HIER voor een online curus lightroom

 

De reacties

“Al een paar cursussen gevolgd.
Zeer leerzaam, hulpvaardig en duidelijke uitleg.
Erg vriendelijk en altijd bereid om naderhand ook nog extra tips te geven.”
 
“Michael is erg enthousiast en hij kan alle vragen beantwoorden. Hij vertelt tussendoor interessante verhalen over zijn fotografie-praktijk. Michael had zich goed voorbereid op de workshop. Ik heb er veel van opgestoken (ondanks dat ik van tevoren al veel had gelezen over landschapsfotografie). Kortom: deze workshop is van harte aanbevolen!”

 

Naar de top

In deze speciale workshop wil ik je meenemen naar de top van de Dobratsch. Deze berg is gelegen in de deelstaat Karinthië van de Villacher Alpen in Oostenrijk. Tijdens zonsondergang leg ik van alles uit over fotograferen in de bergen en leggen we samen het prachtige landschap vast. Ik laat je zien hoe je een compositie maakt in de bergen en optimaal gebruik maakt van het landschap met een telelens. Waar leg je de focus op en hoe zorg je goed voor je apparatuur in dit verraderlijke landschap? Dit zijn enkel een paar vragen, die aan bod komen tijdens de workshop die ik compleet afstem op jouw wensen en vragen. De workshop is alleen in overleg mogelijk! Neem contact op voor de mogelijkheden.

€150,-