Eventfotografie

Wil jij een evenement laten vastleggen?

Nadat je mij een berichtje hebt gestuurd gaan we samen kijken naar een geschikte datum en bespreken we je wensen. Dit alles voor het beste eindresultaat! Heb je een speciaal verzoek? Dan hou ik daar natuurlijk graag rekening mee.

Tijdens het fotograferen zoek ik naar het mooiste licht en denk graag mee om ervoor te zorgen dat we de mooiste foto’s kunnen maken. De foto’s lever ik af via de mail in hoge resolutie (kwaliteit). De hoeveelheid foto’s kan besproken worden. Hiervoor maak ik graag een offerte met een mooie prijs.

Wil je een event op locatie en iets bijdragen aan de natuur? De fotoshoot kan geheel klimaat neutraal! Wil je liever een boom planten? Dat kan natuurlijk ook, laat het mij weten via het contactformulier.

Klik op de onderstaande foto om de galerij te opnenen. 

De reacties

“Wauw wat een fantastisch mooie foto’s niet normaal.”