Fine art prints van prachtige landschappen

Landschapsfotografie betekent voor mij veel meer dan alleen een camera bedienen. Ik kan er mijn gevoel in kwijt en tijden bezig zijn met het maken van de perfecte foto. Vooraf onderzoek ik diverse locaties, om te kijken bij welk weerstype de locatie het beste tot zijn recht komt. Of het nu ’s ochtends vroeg in het bos is, of ‘s nachts in de bergen, fotografie is hierdoor iedere keer een nieuw avontuur.

De aandacht en passie die ik heb in het maken van een foto neem ik mee in het afdrukproces. Om de uitgeprinte foto goed tot zijn recht te laten komen is het kiezen van de juiste papiersoort erg belangrijk voor mij. Hierdoor komt iedere foto er net iets anders uit te zien. Een door mij geleverde foto krijgt een certificaat van echtheid meegeleverd en wordt gelimiteerd afgedrukt. Zo blijft de foto uniek! Voor het afdrukken werk ik samen met een professionele print studio.

Bestel een foto print

Wil jij één van de onderstaande foto’s bestellen? Klik dan op de foto van jouw keuze. Heb je elders van mij een foto gezien die niet hieronder staat, maar waarvan je toch een afdruk wilt hebben? Neem hierover gerust contact met mij op.

Wil je graag bij het bestellen van een print een boom planten? Plaats een notitie tijdens het afrekenen.

Klik op een foto en bestel direct! 

landschapsfotografie op diamond beach IJsland
Landschapsfotografie in de sneeuw met paaltjes
Háifoss tijdens zonsondergang Landschapsfotografie in IJsland
Landschapsfotografie bij vestrahorn en Stokksnes
Waterval foto IJsland

Op zoek naar wanddecoratie?

Lees waar je op moet letten in een van mijn blog artikelen. Klik op de link in het oranje om naar de pagina te gaan.

architectuur foto print decoratie

De charme van landschappen

Landschappen fotograferen is iets wat ik graag doe. Vooraf heb ik vaak al een globaal beeld wat ik ga vastleggen en op welke locatie. Als landschapsfotograaf in Nederland ben ik niet alleen in Nederland landschappen aan het fotograferen, maar ik ben regelmatig aan het reizen en ik ben veel te vinden in het grensgebied van Oostenrijk, Italië en Slovenië. En als je mij vraagt in welk seizoen ik het liefst fotografeer, is dat 100% de herfst. De bladeren krijgen prachtige kleuren en er is kans op mist.

Door sommige mensen word ik ook wel de mistfotograaf genoemd. Het landschap in Nederland kan er erg chaotisch uitzien. Denk bijvoorbeeld aan windmolens of een drukke weg die vaak het uitzicht belemmeren. Door de mist komt er een stuk rust in de foto en verandert de sfeer meteen in het landschap, hiervoor zet ik graag mijn wekker.

Een van de redenen waarom ik landschappen fotografeer is omdat het altijd een avontuur met zich mee brengt. Iedere keer dat ik op pad ben geweest, kan ik wel iets vertellen over wat er is gebeurt of hoe het was. Van het avontuurlijke hou ik enorm en dat houd het voor mij spannend. Eerst dacht ik dat je voor bijzondere avonturen de hele wereld moest rondreizen, maar als landschapsfotograaf in Nederland maak ik ook genoeg mee. Al die verhalen die ik beleef, schrijf ik direct op. Als iemand een print besteld, stuur ik de verhalen mee op een extra kaartje bij de print.

Wil je meer lezen over mijn landschapsfotografie? Neem dan een kijkje op mijn blogpagina. Daar kan je meer lezen over mijn fotografie.