Natuurfotografie, bedrijfsfotografie, portretten en meer

Fotograaf in Ermelo

Ben jij op zoek naar een professionele fotograaf in Ermelo? Als ervaren fotograaf ben ik een vertrouwd adres voor particulieren en bedrijven. Van gedetailleerde portretfotografie tot bedrijfsfotografie, ik zet jouw wensen om in een verrassend eindresultaat. Ik fotografeer op een natuurlijke manier, zodat échte momenten en emoties zo goed mogelijk worden vastgelegd. Ook voor een liefdevolle familieshoot of een groots evenement sta ik paraat.

Kenmerkend voor mijn werkwijze is een persoonlijke benadering, een goede voorbereiding en oog voor detail. Door mijn creatieve blik als ervaren fotograaf pak ik iedere shoot anders aan. Hierdoor ontstaan er prachtige beelden die volledig aansluiten op jouw wensen. Geen saaie standaardfoto’s, maar haarscherpe beelden die jou aanspreken en raken.

Wil je een bijzonder moment, je relatie of je bedrijf in Ermelo laten vastleggen? Aan de hand van jouw wensen zorg ik voor een op maat gemaakte shoot. Boek een ongedwongen fotoshoot bij Mkphotograph, jouw fotograaf in Ermelo en omgeving. Heb je specifieke wensen? Neem dan contact op en laten we de mogelijkheden bespreken.

Fotograaf Ermelo

Neem een kijkje in mijn portfolio

Van portretfotografie tot bedrijfsfotografie

” Kenmerkend voor mijn werkwijze is een persoonlijke benadering, een grondige voorbereiding en oog voor detail. Het liefst fotografeer ik op een natuurlijke manier, dus geen standaard geposeerde foto’s, maar échte momenten, emoties en zo spontaan mogelijk. “

Wil jij meer leren over fotografie?

Fotografie workshop in Ermelo

Mijn passie wil ik niet alleen voor mijzelf houden, ik help graag mensen verder in de fotografie. Of het nu gaat om een basiscursus of een specifieke vraag. Een cursus kan op locatie in Ermelo zijn, maar ook in een café of bij je thuis. Ik stem alles af op jouw persoonlijke niveau zodat je altijd met meer kennis de volgende foto maakt.

Ik geef workshops landschapsfotografie in groepen, maar ook individueel kunnen we aan de slag.

” Landschapsfotografie betekent voor mij veel meer dan alleen een camera bedienen. Ik kan er mijn gevoel in kwijt en tijden bezig zijn met het maken van de perfecte foto. “

Unieke fotografie prints 

Fine art prints

De aandacht en passie die ik heb in het maken van een foto neem ik mee in het afdrukproces. Een door mij geleverde print krijgt een certificaat van echtheid meegeleverd en wordt gelimiteerd afgedrukt. Zo blijft de foto uniek!