Bedrijfsfotografie 

 

Geef je verkopen een boost!

Wil je krachtige zakelijke foto’s laten maken voor jouw bedrijf? Je klanten laten zien waaruit jouw team bestaat? Of heb je producten die jij op de foto wilt laten zetten? Dan ben je hier bij het juiste adres!

Maatwerk

Nadat je contact met mij hebt opgenomen bespreken we samen je wensen, tijdsduur en de hoeveelheid foto’s. Samen met jou zorg ik dus voor een op maat gemaakt eindresultaat. Heb je op meerdere locaties foto’s nodig? Ik ben flexibel en denk graag met je mee!

Profielfoto Michael Kamp

Wist je dat?

 

Wist je dat mensen 80 procent onthouden van wat ze zien en slechts 20 procent van wat ze lezen?

Bedrijfsfotogrfie voor ADEX in Harderwijk met graafmachine en elektrisch busje

15% tot zelfs meer dan 50% meer omzet door professionele fotografie!

Bedrijfsfoto’s zijn essentieel voor een website. Ze trekken direct de aandacht en geven een visuele indruk van het bedrijf. Hier is waarom:

  • Eerste indruk: Foto’s wekken vertrouwen en interesse bij potentiële klanten.
  • Merkidentiteit: Foto’s tonen de bedrijfscultuur en versterken de merkidentiteit.
  • Menselijk aspect: Foto’s tonen het team en creëren betrokkenheid.
  • Visualisatie: Foto’s laten producten/diensten zien en vergroten de aantrekkelijkheid.
  • Concurrentievoordeel: Unieke foto’s onderscheiden het bedrijf en trekken aandacht.

Kortom, bedrijfsfoto’s op een website zijn cruciaal voor een positieve indruk, merkidentiteit, betrokkenheid, visualisatie en concurrentievoordeel. Neem nu contact op voor de mogelijkheden en geef je bedrijf een boost!

conversies in je webshop verhogen met productfotografie

Goede productfoto’s zijn cruciaal voor succesvolle verkoop. Ze bieden een duidelijk beeld van het product, versterken het merkimago en wekken interesse bij potentiële klanten. Met gedetailleerde en professionele foto’s kunnen consumenten de kwaliteit, kenmerken en waarde van het product beoordelen. Hoogwaardige foto’s wekken vertrouwen op en vergroten de waargenomen waarde, waardoor de kans op aankoop toeneemt. Het visuele aspect speelt een grote rol bij de besluitvorming van consumenten. Daarom is het de moeite waard om te investeren in professionele fotografie. Door te zorgen voor aantrekkelijke productfoto’s, onderscheidt een bedrijf zich van de concurrentie en vergroot het de kans op succes.

Product foto van blad begonia
Zakelijk portret

Zakelijk portret

Goede zakelijke portretfoto’s zijn essentieel. Ze geven een professionele uitstraling, wekken vertrouwen en helpen bij het opbouwen van persoonlijke banden. Ze zijn het visitekaartje van professionals en bedrijven, en spelen een cruciale rol bij het vormen van de eerste indruk online. Een goede portretfoto toont serieusheid, professionaliteit en persoonlijkheid. Het onderscheidt je van anderen en laat zien dat je geeft om je merk en imago. Of het nu op een website, LinkedIn-profiel of visitekaartje wordt gebruikt, goede zakelijke portretfoto’s zijn een waardevol hulpmiddel om geloofwaardigheid, vertrouwen en succes in de zakenwereld te bevorderen.

Wil je zakelijke foto’s van werknemers laten maken? Lees meer op deze pagina.

Fotograaf voor wervingscampagne met tot wel 40% meer sollicitaties

Professionele foto’s spelen een essentiële rol in het succes van een wervingscampagne. Door gebruik te maken van hoogwaardige fotografie kunnen werkgevers de aandacht van potentiële kandidaten trekken en hun interesse wekken. Studies tonen aan dat wervingscampagnes met professionele foto’s tot wel 40% meer sollicitaties kunnen genereren dan campagnes met amateuristische beelden. Goede fotografie straalt professionaliteit en geloofwaardigheid uit, wat potentiële kandidaten een positieve indruk geeft van het bedrijf en de vacatures die worden aangeboden. Het geeft ook een duidelijk beeld van de werkomgeving, het team en de bedrijfscultuur, waardoor kandidaten zich beter kunnen voorstellen bij de organisatie. Kortom, professionele foto’s zijn een investering die zich vertaalt in een grotere pool van gekwalificeerde kandidaten en een succesvolle wervingscampagne.

ZAKELIJK PORTRET VAN WERKNEMERS

Wat klanten zeggen

“Wij hebben Michael foto’s laten maken van ons pension. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat! Michael is flexibel in zijn werkwijze en denkt goed mee. Kortom een professionele fotograaf.”
 
“Ze zijn helemaal naar wens! En fijn dat je ze al zo snel hebt kunnen aanleveren! Het is nog even gegaan over hoe prettig iedereen je vond als fotograaf. Complimenten namens het team!”
 

Neem nu contact op voor bedrijfsfotografie in Harderwijk of omgeving!