Familie en love shoot

Samen met je dierbare een moment vastleggen is iets magisch en iets om nooit te vergeten! De band die jullie onderling hebben laat ik terugkomen in de foto’s. Deze band wil ik graag samen met jullie vastleggen tijdens een gezellige en ontspannen fotoshoot.

Nadat je mij een berichtje hebt gestuurd gaan we samen kijken naar een geschikte datum. Daarnaast ga ik voor jouw op zoek naar de beste locatie en help ik je mee met de styling en kledingkeuze. Dit alles voor het beste eindresultaat! Heb je een eigen wens? Dan hou ik daar natuurlijk graag rekening mee.

Tijdens de fotoshoot zoek ik mooie composities, licht en de perfecte achtergrond om jullie te laten stralen. Binnen 2 weken lever ik 10 foto’s af via de mail in hoge resolutie (kwaliteit).

Wil je een fotoshoot op locatie en iets bijdragen aan de natuur? De fotoshoot kan geheel klimaat neutraal! Wil je liever een boom planten? Dat kan natuurlijk ook, laat het mij weten via het contactformulier.

€132,00

Klik op de onderstaande foto om de galerij te opnenen. 

De reacties

“Een tijdje terug heb ik een fotoshoot gedaan met Michael als fotograaf. Ik heb al eens eerder een shoot bij Michael gedaan, daarom wist ik dat ik hier voor bij de juiste persoon was! Michael luistert naar je wensen, heeft aandacht voor je en weet goed hoe hij met mensen om moet gaan. Hij heeft leuke trucjes en technieken om spontaan op de foto te komen. De resultaten waren heel gaaf! Ik ben super enthousiast over de foto’s die uit de shoot zijn gekomen. Michael neemt de tijd voor je en daarnaast heeft hij tips over kleding en locatie klaar staan. In de toekomst ben ik zeker weer hier te vinden mocht ik weer een shoot willen doen!”