Familie en love shoot

Samen met je dierbare een moment vastleggen is iets magisch en iets om nooit te vergeten! De band die jullie onderling hebben laat ik terugkomen in de foto’s. Deze band wil ik graag samen met jullie vastleggen tijdens een gezellige en ontspannen fotoshoot.

Nadat je mij een berichtje hebt gestuurd gaan we samen kijken naar een geschikte datum. Daarnaast ga ik voor jouw op zoek naar de beste locatie en help ik je mee met de styling en kledingkeuze. Dit alles voor het beste eindresultaat! Heb je een eigen wens? Dan hou ik daar natuurlijk graag rekening mee.

Tijdens de fotoshoot zoek ik mooie composities, licht en de perfecte achtergrond om jullie te laten stralen. Binnen 2 weken lever ik 10 foto’s af via de mail in hoge resolutie (kwaliteit). Vaak zijn de foto’s zowel in kleur als in zwart-wit erg mooi en lever ik beide af.

Wil je een fotoshoot op locatie en iets bijdragen aan de natuur? De fotoshoot kan geheel klimaat neutraal! Wil je liever een boom planten? Dat kan natuurlijk ook, laat het mij weten via het contactformulier.

Grote familie? Geen probleem!

€147,00

Klik op de onderstaande foto om de galerij te opnenen. 

De reacties

“Een tijdje terug heb ik een fotoshoot gedaan met Michael als fotograaf. Ik heb al eens eerder een shoot bij Michael gedaan, daarom wist ik dat ik hier voor bij de juiste persoon was! Michael luistert naar je wensen, heeft aandacht voor je en weet goed hoe hij met mensen om moet gaan. Hij heeft leuke trucjes en technieken om spontaan op de foto te komen. De resultaten waren heel gaaf! Ik ben super enthousiast over de foto’s die uit de shoot zijn gekomen. Michael neemt de tijd voor je en daarnaast heeft hij tips over kleding en locatie klaar staan. In de toekomst ben ik zeker weer hier te vinden mocht ik weer een shoot willen doen!”

“Wauw, wauw, wauw, ze zijn echt prachtig!!”

Spontante foto’s 

Op zoek naar spontane foto’s? Zoek dan niet verder! Wanneer mensen zich ontspannen en zichzelf kunnen zijn voor de camera, ontstaan er prachtige, onverwachte momenten. Het zijn de lachende ogen, de ondeugende blikken, en de onbevangen glimlachen die een foto tot leven brengen. Spontane foto’s kunnen een verhaal vertellen en een diepere verbinding creëren met de kijker.

Lovesshoot in het bos met zonnenstralen

Laat jezelf stralen met een professionele fotoshoot die je voor altijd koestert

Familie shoot Harderwijk op de Veluwe in het bos