Portretfotografie

Wil jij een fotoshoot die helemaal om jou draait? Of wil je iemand in het zonnetje zetten? Tijdens het fotograferen geef ik je zelfvertrouwen en zorg ik voor een ontspannen sfeer.

Nadat je mij een berichtje hebt gestuurd gaan we samen kijken naar een geschikte datum. Daarnaast ga ik voor jouw op zoek naar de beste locatie en help ik je mee met de styling en kledingkeuze. Dit alles voor het beste eindresultaat! Heb je een eigen wens? Dan hou ik daar natuurlijk graag rekening mee.

Tijdens de fotoshoot zoek ik mooie composities, licht en de perfecte achtergrond om jouw te laten stralen. Binnen 2 weken lever ik 5 foto’s af via de mail in hoge resolutie (kwaliteit).

Wil je een fotoshoot op locatie en iets bijdragen aan de natuur? De fotoshoot kan geheel klimaat neutraal! Wil je liever een boom planten? Dat kan natuurlijk ook, laat het mij weten via het contactformulier.

€105,-

Klik op de onderstaande foto om de galerij te opnenen. 

De reacties

“Met Michael werken als fotograaf was erg gezellig. Michael is een spontane, uitbundige en creatieve fotograaf. Het samenwerken was erg fijn, ik voelde mij erg op mijn gemak waardoor we mooie foto’s hebben kunnen maken”