Online fotografie cursus

Wil jij op jouw eigen tempo alles te weten komen doormiddel van een online fotografie cursus? Dan is een online fotografiecursus iets voor jou! Voor De Rooij Fotografie geef ik regelmatig workshops en zij hebben ook een ruim aanbod aan online cursussen. Met de cursussen over fotografie en fotobewerking leer je stap voor stap nóg mooiere foto’s te maken. Dankzij duidelijke video’s en eenvoudig taalgebruik zijn online cursussen geschikt voor zowel jong als oud. Je volgt de cursus in jouw eigen tempo en je kunt alle videolessen onbeperkt bekijken.

Online cursus landschapsfotografie

Deze online cursus landschapsfotografie cursus is echt uniek, want bij ons krijg je veel meer dan alleen video’s met uitleg over landschapsfotografie. Je krijgt opdrachten die je direct kunt uitvoeren en de gemaakte foto’s deel je op ons eigen cursistenplatform. Het leuke hiervan is dat je ook de resultaten van andere cursisten kunt zien en daarop kunt reageren. Een team van fotografiedocenten staat voor je klaar om de opdrachten te controleren, je aanvullende tips te geven en je tijdens (maar ook na de cursus) verder te helpen om nog mooiere foto’s te maken.

Klimaatverandering in Nederland tijdens de droogt met scheuren in de modder

Online basiscursus fotografie

Je hebt een mooie camera gekocht. Dit zal het begin zijn van een prachtig avontuur! Je hoopt snel de mooiste herinneringen, landschappen en vakanties vast te leggen, maar eenmaal wanneer je de foto’s op de computer zet zie je dat de foto’s toch niet zo zijn geworden als je had gehoopt. Met een grote teleurstelling zie je overbelichte, onscherpe foto’s met veel ruis. Dat is niet wat je had verwacht van je camera.

Herken jij jezelf in bovenstaande situatie?

Dan is deze cursus voor jou! Frustraties over mislukte foto’s zijn verleden tijd. Met de online fotografie cursus heb je alles wat je moet weten op één plek. Dat betekent dat je nooit meer hoeft te zoeken naar de juiste informatie.

Detail foto van mijn aperatuur
tscheppaschlucht in herfst

Online cursus Lightroom 

Ruim 100+ Lightroom lessen
– Leren in je eigen tempo
– Met mede-cursisten op het cursistenplatform
– Direct contact met fotografiedocenten
– Online ondersteuning voor al je vragen
– Geschikt voor Lightroom 4, 5, 6 en alle Classic versies
– Onbeperkt toegang tot de cursus
– Levenslang cursus updates

Nieuw perspectief Architectuur foto van Lissabon Portugal

Online cursus Photoshop

– Ruim 8 uur aan videolessen (opgedeeld in 53 video’s)
– Leren in je eigen tempo
– Met mede-cursisten op het cursistenplatform
– Direct contact met fotografiedocenten
– Online ondersteuning voor al je vragen
– Geschikt voor Photoshop CS en Photoshop
– Onbeperkt toegang tot de cursus
– Levenslang cursus updates