Workshop landschapsfotografie

Workshop landschapsfotografie

Mijn passie voor landschapsfotografie wil ik niet alleen voor mijzelf houden, ik help graag mensen verder in de fotografie. Of het nu gaat om een basiscursus of een specifieke vraag over landschapsfotografie, ik help je graag. Een workshop kan op jouw locatie zijn, maar ook bij je thuis. Ik stem alles af op jouw persoonlijke niveau, zodat je altijd met meer kennis de volgende foto schiet. Ik geef workshops over landschapsfotografie in groepen, maar ook individueel kunnen we aan de slag. Wil je graag meer leren over filters of heb je een vraag over beeldbewerking? Ook dat kan! Ik leer je alle kneepjes van het vak.

Stuur mij een berichtje met wat je wil leren en laten we een workshop landschapsfotografie inplannen!

Wil je een workshop landschapsfotografie op locatie en iets bijdragen aan de natuur? De workshop kan geheel klimaat neutraal! Wil je liever een boom planten? Dat kan natuurlijk ook, laat het mij weten via het contactformulier.

Klantervaring

“Al een paar cursussen gevolgd. Zeer leerzaam, hulpvaardig en duidelijke uitleg. Erg vriendelijk en altijd bereid om naderhand ook nog extra tips te geven. Michael is erg enthousiast en hij kan alle vragen beantwoorden. Hij vertelt tussendoor interessante verhalen over zijn fotografie-praktijk. Michael had zich goed voorbereid op de workshop. Ik heb er veel van opgestoken (ondanks dat ik van tevoren al veel had gelezen over landschapsfotografie). Kortom: deze workshop is van harte aanbevolen!”

Apparatuur landschapsfotograaf

Online cursus over landschapsfotografie

KLIK HIER voor een online basiscurus

KLIK HIER voor een online curus landschapsfotografie

KLIK HIER voor een online curus lightroom

Landschapsfotografie workshop in Oostenrijk

In deze speciale workshop landschapsfotografie neem ik je mee de top van de Dobratsch. Deze berg is gelegen in de deelstaat Karinthië van de Villacher Alpen in Oostenrijk. Tijdens zonsondergang leg ik van alles uit over fotograferen in de bergen en leggen we samen het prachtige landschap vast. Ik laat je zien hoe je een compositie maakt in de bergen en optimaal gebruik maakt van het landschap met een telelens. Waar leg je de focus op en hoe zorg je goed voor je apparatuur in dit verraderlijke landschap? enkele onderwerpen, die aan bod komen tijdens de workshop die ik compleet afstem op jouw wensen en vragen. De workshop is alleen in overleg mogelijk! Neem contact op voor de mogelijkheden.

€450,-

 

zonsopkomst Zeeland met Michael Kamp

Leerzame workshop op jouw locatie

Ben jij op zoek naar een fotografiecursus? Dan kan ik jou helpen! Vooraf de cursus bespreek ik graag wat je wil leren. Aan de hand daarvan maak ik een op maat gemaakt programma, zodat je altijd met meer kennis de volgende foto maakt en bezig bent op je eigen niveau. Een fotocursus kan op locatie (buiten of binnen), maar ook bij je thuis of elders in een café.

We kunnen beginnen met een basiscursus waar je jouw basis kan opbouwen en zo nog mooiere herinneringen kan vastleggen. Je kan bij mij eerst een basiscursus volgen waarin we alle basisinstellingen langslopen, maar als je de basis al onder controle hebt, kunnen we ook kijken naar een specialisatie zoals landschapsfotografie. Ben jij enthousiast geworden en wil je graag een workshop landschapsfotografie bijwonen? Neem dan contact op en ik hoor graag wat je wil leren.